Shkrimi tjeter...

Miqësia e mrekullueshme mes djaloshit dhe qenit të tij (FOTO)

3 vjeçari Buddy dhe shoku i tij më i ngushtë Reagan janë bërë të  njohur në botën e internetit. Fotografitë...