Shkrimi tjeter...

Dua Lipa dhe Bebe Rexha, te nominuara në MTV EMA Awards

Dy këngëtaret shqiptare Dua Lipa e Bebe Rexha janë në kulmin e karrierës së tyre. Ndërsa puna që po bëjnë ato po vlerësohet...