Shkrimi tjeter...

Sot në sheshin “Skenderbeu” live ndeshjet Kosovë – Finlandë dhe Shqipëri –Maqedoni

Ethet e futbollit filluan përsëri. Tash me kualifimet për kampionatin botërorë të Fifa-s, Rusi 2018-të. Tashmë...