Shkrimi tjeter...

Bukuritë e bjeshkëve të Austrisë, Gjermanisë dhe Sllovenisë

Gjermania, Austria dhe Sllovenia kanë qenë në focus të aparatit të biologës Hanneke Van Camp e cila bashkë me partnerin...