Shkrimi tjeter...

9/11: Dikur dhe tani, 15 vite më vonë

Çdo Gusht dhe Shtator, përderisa vera venitet në vjeshtë, fotografi i Yahoo News, Gordon Donovan e gjen veten tek një...