Shkrimi tjeter...

Dua Lipa kur ishte 5 vjeçare (Video)

Ajo po e shijon vitin më të mirë të jetës së saj. Dhe e ka festuar ditëlindjen e saj të 21-të. Mirëpo Dua ka befasuar...