Shkrimi tjeter...

Festa e pavarësisë së Kosovës në Vjenë

Me rastin e 9 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri “Aleksandër...