Shkrimi tjeter...

Bari i Petrit Hoxhës në mesin e dhjetë bareve më të mira në Berlin

Ndër 10 baret që kanë muzikën dhe sjellin grupet më të mira në Berlin është edhe bari i shqiptarit Petrit Hoxha...