Shkrimi tjeter...

Tenori i famshëm spanjoll, Placido Domingo vlerëson lart tenorin shqiptar, Ramë Lahaj

“Jam shumë krenar me të. Ai ka temperamentin, zërin dhe dukjen.” Kështu e përshkruan tenorin shqiptar më famë...