Shkrimi tjeter...

Rona Galani, shqiptarja e vetme e ftuar në pallatin mbretërorë të Luksemburgut

Rona Galani është vetëm 20 vjeçare dhe suksesi i saj në mësime ka bërë që ajo bashkë me një grup të vogël studentësh...