Shkrimi tjeter...

Joni jonë që aktron krahas yjeve të kinemasë botërore

Joni është vetëm 10 vjeçar dhe deri tash ka luajtur në tre filma me aktorë të njohur si Tom Hollander, Charlize Theron,...