Shkrimi tjeter...

Lunaçek: Fajësimi i të tjerëve nuk ndihmon liberalizimin e vizave

ërmirësimi i regjistrit me rastet e dënuara për krim të organizuar dhe korrupsion, si dhe ratifikimi i marrëveshjes...