Shkrimi tjeter...

MUSTAFA PARALAJMËRON VOTËN PRO DEMARKACIONIT, BËN HAJGARE ME GJETJET E KRYEMINISTRIT DHE BULLIQIT

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, e ka paralajmëruar votën pro ratifimit të marrëveshjes për shënimin e vijës kufitare...