Shkrimi tjeter...

Vetëvendosje kërkon dorëheqjen e Thaçit dhe Veselit

VV-ja ka thënë se dorëheqja e Adem Grabovcit nga pozita e shefit të grupit parlamentar të PDK-së, është pranim i fajësisë...