Shkrimi tjeter...

UTHULLA E MOLLЁS E ÇMUAR PËR FLOKËT TUAJ

Uthulla e mollës së egër është një dhuratë e natyrës, dhe jo vetëm për shkak se i jep shije sallatës, por ajo mund...