Shkrimi tjeter...

Protestuesit kërkojnë dorëheqjen e personave të korruptuar nga “Dosja e Shefave”

Protesta e dytë e organizuar nga shoqëria civile sot në Prishtinë, me qëllim kundërshtimin e korrupsionit dhe ndërhyrjen...