Shkrimi tjeter...

Majlinda Kelmendi në mesin e femrave që bën histori në lojërat Olimpike

Gjatë javëve të fundit në lojrat Olimpike femrat veçanërisht atlete kanë vërshuar Rio de Janeiron dhe kanë lënë...