Shkrimi tjeter...

Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Austri mbylli vitin me mirënjohje dhe festë

Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Austri mbylli vitin 2017 me një darkë solemne, ku u kremtuan bashkëpunimet e vitit që po e lëmë...