Shkrimi tjeter...

Lokali i dy shqiptarëve zë vendin e parë në "London Lifestyle Awards"

“My Place Soho” një kafebar në Londër me pronar Sam Maqedonci dhe Dini Shahini, fitoj çmimin “Caffeshop of the year...