Shkrimi tjeter...

“Shtëpia e Shqiptarëve”, projekt që do të bashkojë diasporën

Qendrat Kulturore të përbashkët mes Kosovës dhe Shqipërisë do të jenë qendra të cilat do të funksionojnë sipas...