Shkrimi tjeter...

Ekspozita e shtëpive tradicionale, bën bashkë Shkodrën e Prizrenin

Në Shkodër po vazhdon të jetë e hapur një ekspozitë shumë e veçantë. E organizuar nga GO2 dhe organizata Ec Ma Ndryshe...