Shkrimi tjeter...

Mbyllet panairi Swissbau, 7 ndërmarrjet kosovare përfundojnë me sukses prezentimin në Zvicër

Nga 16 – 20 janar 2018, shtatë kompani kosovare nga industria e përpunimit të drurit prezantuan ofertën, dizajnet dhe cilësinë...