Shkrimi tjeter...

MEDIA GJERMANE: VERIU I KOSOVËS – VRIMA E ZEZË E MAFIAS

Në sundimin hibrid të veriut të Kosovës, Beogradit, Prishtinës, marrin pjesë misione dhe krime ndërkombëtare, shkruan...