Shkrimi tjeter...

Thaçi: Mos kërkoni ekspertiza, ratifikojeni Demarkacionin

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i ka inkurajuar Qeverinë dhe Kuvendin e Kosovës që pa vonesa ta ratifikojnë Marrëveshjen...