Shkrimi tjeter...

U mbyll me sukses Forumi i Biznesit Kosovë-Austri

AKB, SWV dhe WKÖ në Linz të Austrisë së epërme organizuan Forumin e Biznesit Kosovë-Austri me qëllim të promovimit...