Shkrimi tjeter...

"Maniak t'leximit", dhurojnë libra për fëmijët dhe të moshuarit

Jemi pranë festave të fundvitit dhe në këtë periudhë  të gjithë mundohen të gëzojnë njëri tjetrin me dhurata. Këtë...