Shkrimi tjeter...

KATËR TË VDEKUR NGA STUHIA NË GJERMANI DHE HOLANDË

Katër persona kanë vdekur nga rrëzimi i pemëve, si shkak i një stuhie në veri të Evropës, transmeton BBC. Nga...