Shkrimi tjeter...

Diapora Flet në Kuvendin e Kosovës dhe prezenton pesë kërkesat kreysore për legjislativin kosovar

Germin në bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Kosovës ka hapur dyert për diasporën shqiptare pjesmarrës nga 22 shtete...