Shkrimi tjeter...

Tri animacione nga Kosova i bashkohen rrugëtimit në katër shtete

Kryeqyteti i Hungarisë është stacioni i parë për dy videoklipe të animuara dhe një tjetër film të shkurtër të animuar...