Shkrimi tjeter...

Suzana Shkreli, kandidatja shqiptare për Kongres në Michigan

Suzana Shkreli është gjenerata e re në Amerikë e shqiptarëve, e lindur dhe rritur në Michigan. Prindërit e saj janë...