Shkrimi tjeter...

Filmi “Agnus Dei” merr dy çmime të para në Kolumbi

Nuk po ndalen çmimet për  “Agnus Dei”. Filmi me skenar dhe regji të Agim Sodit kësaj radhe është vlerësuar...