Shkrimi tjeter...

Njihuni me Tina Xhemajlin, politikanen që po lufton për barazi gjinore në Suedi

Politikanja suedeze me prejardhje nga Kosova, Tina Xhemajli, e cila është anëtare dhe nënkryetare e Këshillit Bashkiak...