Shkrimi tjeter...

Homazhe ngushllimi në Vjenë për shkenctaren Vlora Mehmeti Tërshani

Bashkatdhetarë të shumtë që jetojnë në Austri dhe shtetet tjera përrreth erdhën dje në Vjenë për të ngushlluar...