Shkrimi tjeter...

Kosova në mesin e tri shteteve më të favorshme për hapjen e biznesit

Gjeorgjia, Kosova dhe Estonia janë tri shtetet evropiane më të favorshme për të hapur biznes, për vitin 2018. Hulumtimi...