Shkrimi tjeter...

Çaj me banane dhe cimet apo kanellë, për një gjumë si bebe

Pagjumësia ose insomnia mund të sjellë probleme nervore për të gjithë, shkakton ankth, stres, depresion, mungesë përqëndrimi,...