Shkrimi tjeter...

Filmi “Martesa” shfaqet sot dhe nesër në Linz të Austrisë

Filmi i njohur kosovarë që ka thyer rekorde të shikueshmërisë në Prishtinë, vjen edhe në Austri. Filmi “Martesa”...