Shkrimi tjeter...

LA TIMES: PSE NË VEND TË TURQISË, MUND TË VIZITONI SHQIPËRINË

Disa linja ekskurzionesh me anije nuk do të ndalen në Stamboll dhe porte tjera të Turqisë vitin tjetër për shkak të mungesës...