Shkrimi tjeter...

Babai i Astrit deharit: Drejtësia, liria dhe vetëvendosja do bëhen realitet

Gjatë ceremonisë komemorative për Astrit Deharin ka folur edhe babai i tij, Avni Dehari, i cili ka thënë se ideali për...