Shkrimi tjeter...

Muret lëvizëse nga Kosova, të kërkuara në rajon dhe Evropë

Zenun Bajrami, një kosovarë me shtetësi zvicrane në vitin 2013 vendosi të kthehet në Gjakovë bashkë me njohurit që kishte...