Shkrimi tjeter...

Ekspozitë kushtuar ditëlindjes së Nënës Terezë

Sot është 106-të vjetori i lindjes së humanistes shqiptare Anjezë Gonxhe Bojaxhiu e njohur si Nënë Tereza dhe fituese...