Shkrimi tjeter...

Ekstrakti i turmerikut dhe lufta kundër qelizave kancerogjene, edhe gjatë kimioterapisë

Shkruan: Diola Dosti Baftiu - Nutricioniste Nuk janë më pak se plot 5600 studime të ndryshme mbi efektet e tij. Përdorimi...