Shkrimi tjeter...

Bici-Com tashmë udhëton dy herë në ditë nga Austria në Kosovë dhe anasjelltas

Nga kjo verë Austria dhe Kosova do të jenë edhe më afër. Kjo në saje të agjencisë turistike Bici reisen, kompani...