Shkrimi tjeter...

Sot nis manifestimi “Javët e Biznesit kosovar dhe Darka e Lamës” në Linc të Austrisë

Aleanca Kosovare e Biznesit në bashkpunim me SWV organizuan edhe sivjet “Javët e Biznesit kosovar dhe Darkën e Lamës...