Shkrimi tjeter...

20 fotografi që tregojnë se njerëzit në të kaluarën kishin më shumë stil

Koha po ndryshon të gjithë përfshirë këtu edhe modën dhe stilet e veshjeve. Këto janë disa fotografi të shumë...