Shkrimi tjeter...

"Takime Shqiptare" ekspozitë në Vjenë

“Takime Shqiptare” quhet ekspozita e skulptorit Destan Gashi dhe piktorës Barbara Gashi, e hapur mbrëmë në hapsirat...