Shkrimi tjeter...

Valon Berisha i bashkohet skuadrës së Kosovës

Edhe Valon Berisha mori përgjigje pozitive nga FIFA dhe tash do të jetë pjesë e përfaqësueses së Kosovës. Ky lajm...