Shkrimi tjeter...

Fotografi dhe ngjarje që lanë gjurmë gjatë 2016-tës

Për miliona njerëz, 2016-ta do të mbetet në histori si viti kur shumë njerëz humbën besimin në njerëzim e humanizëm....